Căutare Live

Alexandru Dunaev a vorbit despre viața personală într-un interviu. Ce a spus actorul despre relația cu Mara Oprea

Alexandru Dunaev este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Mereu cu o energie pozitivă debordantă, actorul a declarat în cel mai recent interviu că teatrul este ca o terapie pentru el.

nterviu CaTine.ro La Masculin cu Alecsandru Dunaev. Cu o atitudine optimistă este întotdeauna pregătit să-și pună talentul în valoare / CaTine.ro

CaTine.ro

Alexandru Dunaev a mărturisit că acesta a ajuns din întâmplare la teatru, dar acum nu poate să stea nici măcar o zi departe de proiectele pe care le are. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine.ro La Masculin cu Alexandru Dunaev.

Dunaev reușește să țină publicul cu sufletul la gură în serialul Adela. Noul sezon îl regăsește pe actor în situații complet neașteptate.

Alecsandru Dunaev, despre viața personală în cadrul unui interviu CaTine.ro

– Ce poți să ne spui despre noul sezon Adela? Cum evoluează Mihai?

Mihai are atât de multe de trăit. Cumva la jumătatea sezonului doi se afla adevărul. Aveai impresia că după acest moment revine liniștea pe pământ și totul e frumos, doar că nu-i așa. Din cauza acelui moment intervin mai multe conflicte, mai multe tensiuni, mai multe mistere pe care trebuie să le rezolve domnul Mihai.

Citește continuarea articolului pe CaTine.ro!

Andreea Bălan vrea să-și achiziționeze un apartament în Dubai: "Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate&q... Pamela Anderson, surprinsă de paparazzi pe stradă. Cum arată în haine sport și fără machiaj la 54 ani...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x