Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Alin Gălățescu îl critică pe preotul care a oficiat slujba: ”Mi se pare grotesc!”

Alin Gălățescu, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Răzvan Ciobanu, a răbufnit la scurt timp după înmormântarea creatorului de modă, acesta fiind dezamăgit de comportamentul preotului. 

Alin Gălățescu, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Răzvan Ciobanu, a răbufnit la scurt timp după înmormântarea creatorului de modă, acesta fiind dezamăgit de comportamentul preotului.

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a picat ca un trăsnet pentru Alin Gălățescu, care nu i-a fost doar colaborator, ci și prieten bun. Astfel, în urma ceremoniei de înmormântare, el s-a arătat revoltat de comportamentul preotului.

”E o stare tristă, sunt foarte mulţi, l-au iubit foarte multe personaje, a fost minunat, poate mai puţin preotul, care a ţinut o slujbă jenantă şi prozeletistă, totalmente nelalocul ei, cu exemple din căsătorii heterosexuale care nu-şi aveau locul deloc aici. (…) I-a mai sunat şi telefonul din când în când. Restul slujbei a fost minunată. Mai puţin predica aceasta… care a fost din punctul meu de vedere grotesc”, a declarat Alin Gălăţescu în cadrul unei intervenții telefonice.

De asemenea, acesta a făcut public un mesaj emoționant în memoria creatorului de modă.

”DA, îi plăceau frumosul, armonia, căutarea perfecțiunii, rafinamentul și florile albe. Aceasta e ultima imagine a prietenului nostru înainte de plecare. O să rămână printre noi însă cu tot ceea ce am trăit împreună și tot ceea ce a dăruit celor din jur – cu ardoare, incandescență, sinceritate și generozitate, până la capăt. Și, iată, chiar și dincolo de el. Să învățam ce avem de învățat, fiecare dintre noi, din asta și să încercam să îi nentinim Memoria și Amintirile vii în noi și în ceea ce facem. Respect! RIP ! Din acest moment toate discuțiile și dialogul, cu și despre tine, rămân în mine. E ultimul Rămas Bun. ADIO, RĂZVAN CIOBANU. RIP”, a scris el pe contul de socializare.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci. Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Recomandari