Alina Ceușan, într-o formă de zile mari la scurt timp după naștere. Cum arată proaspăta mămică

La doar o lună după ce a născut, Alina Ceușan își recapătă treptat silueta suplă.

Alina Ceușan, într-o formă de zile mari la scurt timp după naștere. Cum arată proaspăta mămică

instagram/alinaceusan/

Alina Ceușan, fosta concurentă Asia Express și una dintre cele mai apreciate vloggerițe din țară, a devenit mămică lui Rock, un băiețel minunat, în urmă cu o lună.

Chiar dacă frumoasa blondă și-a menținut silueta și pe parcursul sarcinii, având acea strălucire de viitoare mămică, Alina începe să îți recapete și abdomenul plat. Proaspăta mămică a slăbit și spune că tot ce a făcut a fost să alăpteze și să își intre în rolul de mamă, subliniind faptul că nu a urmat o dietă specială și nu a făcut sport în mod exagerat.

Frumoasa Alina a postat noi fotografii pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 890 mii de oameni. Ea poartă un compleu sport de culoare roz, cu un top scurt, care îi pune în valoare talia subțire și abdomenul care e acum din nou plat.

Deși ea și-a dorit tare mult să nască natural, a întâmpinat mai multe probleme în ziua nașterii și a decis că e mai sănătos atât pentru ea, cât și pentru Rock să recurgă la cezariană. Acum frumoasa vloggeriță s-a recuperat și e într-o formă de zile mari.

Ultimele știri