Alina Ceuşan, poză cât o mie de cuvinte! Cum arată acum, în a cincea lună de sarcină

Alina Ceușan a reușit să își lase fanii fără cuvinte atunci când a renunțat la haine și și-a arătat burtica de gravidă!

Cum arată Alina Ceușan însărcinată

Alina Ceușan de la Asia Express își uimește zi de zi fanii cu apariții incendiare pe Facebook și Instagram. Recent, vedeta a postat o imagine cu burtica de gravidă și admiratorii au avut parte de o surpriză de zile mari.

CUM ARATĂ ALINA CEUȘAN ÎN A CINCEA LUNĂ DE SARCINĂ

Deși a trecut de prima jumătate a perioadei de sarcină, Alina Ceușan arată spectaculos de bine și nu se sfiește să arate tuturor acest lucru.

citește și: Alina Ceușan de la Asia Express e o bombă sexy! Apariție hot, filmată în camera de hotel

Nu s-a îngrășat deloc și nici nu a renunțat la antrenamentele de fitness, lucru ce arată că este extrem de atentă la sănătatea și tonusul său.

La scurt timp după ce s-a întors din sezonul 3 Asia Express, vedeta a dat marea veste că este însărcinată. Chiar dacă nu a reușit să ajungă în finala sezonului 3 al emisiunii Asia Express, echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan a impresionat prin rezistență, ambiție și curaj!

citește și: VIDEO| Alina Ceușan, primele declarații și imagini cu bebelușul! Cum și-a exprimat bucuria de a deveni mamă, frumoasa blondină!

Cele două au îndeplinit zeci de probe și misiuni împreună și publicul a putut astfel descoperi și o latură neștiută a celor două bloggerițe: aceea de luptătoare! În ediția 28 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan a fost eliminată.

La scurt timp, vedeta a dezvăluit că a rămas însărcinată și că este în culmea fericirii!

Alina Ceuşan, poză cât o mie de cuvinte! Cum arată acum, în a cincea lună de sarcină

Cum arată Alina Ceușan însărcinată

Cum arată Alina Ceușan însărcinată

Ultimele știri