Alina Pușcaș, în costum de baie alături de soțul ei. Cum s-a lăsat fotografiată în vacanță frumoasa prezentatoare

Alina Pușcaș și-a petrecut o vacanță de vis alături de soț și copii și nu a ezitat să împărtășească și fanilor din bucuria ei.

Alina Pușcaș și-a încântat fanii cu o fotografie realizată în vacanță

Antena 1& Instagram

Alina Pușcaș și soțul ei și-au luat copiii și au plecat într-o vacanță însorită în Dubai. Recent, îndrăgita prezentatoare de la Te cunosc de undeva și soțul ei, Mihai Stoenescu, s-au bucurat de timpul petrecut în familie și au imortalizat clipele de plajă. Se pare că băiețelul lor, Alex, este un fotograf iscusit și le-a făcut părinților o poză care i-a încântat pe fani.

Alina Pușcaș s-a lăsat fotografiată în costum de baie, ținând un pahar în mână și stând alături de soțul ei.

„Suntem căsătoriți și avem copii. Alex este cel mai bun fotograf al nostru”, a scris Alina Pușcaș în dreptul fotofrafiei în care apare zâmbind lângă soțul ei.

Cum au reacționat fanii la fotografia postată de Alina Pușcaș

Aproape 7000 de fani au reacționat la fotogragia postată pe Instagram de Alina Pușcaș. Vedeta a primit și complimente din partea urmăritorilor:

„Sunteți tare frumoși! Mai faceți un bebe”, a scris o fană pe Instagram, iar Alina Pușcaș i-a și răspuns:

„Momentan ne ocupam de cei 3. Dacă peste vreo 3/4 ani mai sunt în stare…poate”.

„Sunteți o familie minunată și vă doresc tot binele din lume!”, a comentat un alt fan.

Ce a pățit Alina Pușcaș cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță

Cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță, Alina Pușcaș a avut nevoie de intervenția medicului stomatolog, după ce și-a spart dintele din față, mușcând din sâmburele unui fruct. Din fericire, soțul ei este medic stomatolog, iar problema îndrăgitei prezentatoare a fost rapid rezolvată:

„Cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele. Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”, a declarat Alina Pușcaș pe Instastory, în timp ce avea dintele spart.

Ulterior, vedeta le-a povestit fanilor că dintele său a fost reconstruit:

„Nu mi-am refăcut eu dintele pentru că nu este meseria mea, dar este meseria soțului, care este stomatolog, implantolog, este și pe chirurgie mică, nu face chestii de genul ăsta, dar fiind vorba despre mine nu a avut de ales, a trebuit să s econformeze și a refuzat să-mi pună fațetă pentru că nu voia să-mi pilească un dinte atât de sănătos. Se rupsese dintele și el încearcă să țină dinții sănătoși cât mai mult în gură.

Alina Pușcaș s-a născut pe 2 noiembrie 1983 și a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Mai întâi a fost model, apoi, în 2010, a obținut rolul principal în telenovela de succes de pe Antena 1 „Narcisa Sălbatică”. Din 2012 Alina Pușcaș prezintă alături de Cosmin Seleși show-ul Te cunosc de undeva! Este mama a trei copii pe nume Alexandru, Melissa și Iris și se bucură atât de iubirea familiei cât și de aprecierea publicului. În timpul liber îi place să danseze, să meargă la sala de fitness, să gătească, să citească și să facă fotografii.

Ultimele știri