Live acum
Prime Time 20:00iUmor

O fostă concurentă de la "Chefi la Cuțite", bătută crunt în plină stradă! Tânăra se află internată în spital!

O fosta concurentă a emisiunii "Chefi la cuțite" a fost bătută crunt în plina stradă. Tânara se află internata la spital.

Amalia de la "Chefi la Cuțite" a trecut printr-o experiență groaznică. A fost bătută în mijlocul străzii. Acum, tânăra este internată la spital.

Amalia de la "Chefi la Cuțite" a fost bătută în mijlocul zilei de către două persoane, soț și soție. Motivul este halucinant, conform declarațiilor victimei.

Fostă concurentă de la „Chefi la Cuțite”, schimbare de statut! "De azi port numele tău"

Ea a fost agresată pe motiv că este "prea vedetă".

Amalia de la "Chefi la cuțite", bătuta crunt în mijlocul străzii

Acum, Amalia este internată pentru a i se acorda asistența medicală necesară. Cei doi care au atacat-o ar fi doborât-o la pământ, moment în care alte persoane pe care nu le cunoștea au început să o atace. Nu a avut cum să se apere și nimeni nu i-a venit in ajutor.

Unde îi stă gândul lui Chef Sorin Bontea! Vedeta a făcut anunțul! Avem și imagini! | Foto

"Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine.", a declarat Amalia pentru Spynews.ro.

Recomandari