Amalia Năstase, într-o formă de zile mari, după ce s-a luptat cu kilogramele în plus

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, este de nerecunoscut după ce a câștigat lupta cu kilogramele în plus.

Fosta soție a faimosului tenismen Ilie Năstase a aslăbit 35 kilograme, iar acum adoptă un nou stil vestimentar, cu ținute care îi pun în valoare silueta suplă.

Hepta

Amalia Năstase, în vârstă de 45 de ani, a reușit să slăbească foarte mult până anul trecut, iar de atunci se menține în formă. Fosta soție a faimosului tenismen Ilie Năstase a aslăbit 35 kilograme, iar acum adoptă un nou stil vestimentar, cu ținute care îi pun în valoare silueta suplă.

Amalia Năstase a slăbit 35 kilograme

Pentru a ajunge la greutatea ideală, Amalia a ținut regim și a făcut sport. După ce a reușit să se transforme complet, toată lumea era curioasă să afle ce dietă miraculoasă a ajutat-o pe vedetă. Amalia Năstase a dezvăluit că a ținut o dietă oloproteică și a ajuns să inspire multe tinere și doamne care vor la rândul lor să scape de kilogramele în plus.

Citește și: Amalia Năstase, totul despre începuturile carierei de succes

Doctorul la care a apelat i-a spus că are două posibilități: ori își taie stomacul, ori urmează o dietă strictă. A refuzat intervenția chirurgicală din start, fără să stea pe gânduri. Îi mai rămăsese adoptarea noului regim alimentar.

Rezultatele vizibile au apărut doar pentru că Amalia a respectat cu strictețe tot ce i-as spus medicul, potrivit unui interviu de anul trecut. Vedeta mânca porții mai mici, bazate pe consumul de proteine din pește și carnea de vită și evita pe cât posibil zahărul.

I s-a explicat de la bun început că dieta presupune un efort major și că rezultatele nu vor apărea în lipsa unor suplimente: ''Mi-a spus că o dietă nu reușește oricum. Dacă nu luam acele suplimente, dieta ar fi ținut o lună, două, dar s-ar fi pierdut foarte multe vitamine și aș și intrat înapoi în mâncare'', a mărturisit Amalia.

Deși medicul i-a spus că își poate alege o zi pe săptămână în care să mănânce pizza sau paste, Amalia a declarat că îi e teamă să facă asta, considerându-l un abuz. Ea preferă să respecte cu strictețe regimul, potrivit impact.ro.

Amalia Năstase, mama a trei copii

Munca pe care a depus-o pentru a slăbi cele 35 de kilograme a fost enormă. Amalia a mărturisit că după ultima sarcină, înainte de a-l naște pe Toma, s-a îngrășat cel maim ult și i-a fost extrem de dificil apoi să revină la forma inițială.

Citește și: Cum arată Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia. Tânăra a moștenit frumusețea părinților

Amalia este mămica a două fete și un băiat. Cele două fetițe, Alessia și Emma, pe care le are sunt din căsnicia cu Ilie Năstase. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani și au divorțat în 2010. Separarea celor doi a însemnat o perioadă de cumpănă pentru Amalia Năstase care a trebuit să-și ia viața de la zero.

În prezent, Amalia este căsătorită cu asociatul ei, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Toma, în vârstă de 5 ani. Amalia și Răzvan s-au căsătorit în urmă în 7 ani în Las Vegas.

La 3 ani după divorț, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. După un divorț complicat, tenismenul s-a căsătorit anul trecut cu Ioana Simion.

Ultimele știri