Căutare Live

Amanda Bynes, fara limita! A ajuns sa fumeze 30 de jointuri pe zi

Actrita Amanda Bynes pare sa fie scapata de sub control! A avut probleme cu legea, cariera se afla intr-o panta descendenta, iar acum este tradata din toate partile.

Necazurile parca nu se mai termina pentru Amanda Bynes. Jonathan Jaxson, purtatorul de cuvant al actritei a rupt tacerea si a declarat ca vedeta are mari probleme cu drogurile si ca este foarte ingrijorat pentru soarta vedetei. "Imi e teama sa nu sfarseasca precum Amy Winehouse, daca nu va primi ajutorul de care are nevoie. Fumeaza mai mult de 30 de jointuri pe zi. Fara sa punem la socoteala si cocaina".

"Oamenii spun ca ea are o problema mentala, dar eu cred ca problema e doar de la droguri. Nu bea, dar ia droguri in fiecare zi”, a mai spus Jaxson.

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO de colectie! Cum aratau fetele lui Traian Basescu in copilarie...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri