Căutare Live

Amanda Lepore: Barbat sau femeie?

Amanda Lepore a facut senzatie, recent, la un eveniment monden organizat in New York. Cu un decolteu imens, care nu lasa nimic la voia intamplarii, blonda, sau blondul, dupa cum doriti, s-a distrat minute in sir cu fotografii prezenti, ajungand pe primele pagini ale tabloidelor din America. Dar cine este, totusi, Amanda Lepore? E model, artista, specialista in petreceri mondene si... transsexual. Combinatie ideala, care i-a adus celebritatea.

Lepore, nascuta "Armand", a crescut in orasul Cedar Grove, New Jersey. Inca din prima zi a stiut ca e femeie. Sau ca trebuie sa devina una. Izolata de copii, parintii au decis sa o retraga de la scoala. Nu se potrivea. Asa ca au lasat-o acasa, sa invete cu ajutorul unui profesor. Ba, mai mult, au dus-o la un specialist, pentru a-i prescrie hormoni.

La varsta de 17 ani, Amanda Lepore s-a casatorit cu un om de afaceri bogat. Clasic. A urmat, fireste... schimbarea de sex!!! A fost, de-a lungul timpului, casnica, manichiurista, "dominatoare" in cluburi de noapte, doar pentru a ajunge, intr-un final, artista. Vedeta. O vedeta cu personalitate. Nu a adus cine stie ce contributii umanitatii, dar iese in evidenta oriunde isi face aparitia. E destul.

Are si o melodie, Cotton Candy. Iti place?

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Fostul astronaut Neil Armstrong a suferit o operatie de bypass coronarian...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri