Căutare Live

Amber Heard, iubita lui Johnny Depp: “Am avut relatii cu multi barbati, dar si cu o femeie minunata”

Frumoasa actrita Amber Heard, iubita celebrului Johnny Depp, a marturisit, intr-un interviu acordat revistei The Edit, ca a avut mai multe relatii cu barbati, dar si cu o “femeie minunata”

hepta.ro

Amber, in varsta de 27 de ani, care este recunoscuta pentru povestile de dragoste picante, a reusit sa devina partenera lui Johnny Depp, dupa ce i “l-a furat” Vanessei Paradis.

Desi este iubita unuia dintre cei mai doriti barbati de la Hollywood, nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca e bisexuala. “Am avut mai multe relatii de succes cu barbati si am avut o mare relatie cu o femeie minunata". Am fost si voi fi mereu ceea ce sunt eu si nu ma voi preface pentru nimeni ca sunt altfel", a marturisit relaxata vedeta de la Hollywood.

Printre altele, in interviul cu pricina, Amber a vorbit si despre ascensiunea ei, despre gloria de la Hollywood, dupa ce si-a petrecut copilaria si adolescenta in "mijlocul unui nicaieri si cu de niciunele", dar si despre dorinta imensa de a-si construi o cariera.

Amber Heard este actrita americana, care a fost protagosnista filmului “All The Boys Love Mandy Lane”, film ce i-a adus recunoasterea profesionala. A debutat in anul 2007, intr-un show de televiziune, intitulat Never Dark Down, iar ulterior a jucat in filme ca "Never Back Down", "Pineapple Express", "The Stepfather", dar si in comedia horror "Zombieland".

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... GALERIE FOTO! Iata ce lenjerie va purta Dioni Tabbers toamna aceasta...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri