Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

„Mi-a rupt cămașa de noapte, m-a sugrumat și m-a lovit. Se transforma într-un monstru”. Amber Heard, noi acuzații scandaloase la adresa lui Johnny Depp

Amber Heard susţine, în noi documente depuse la o curte de justiţie, că Johnny Depp, care i-a fost soţ timp de doi ani, a ameninţat că o va omorî și că se transforma într-un „monstru” violent, din cauza drogurilor. Ea a cerut respingerea procesului intentat de actor pentru defăimare.

Amber Heard susţine, în noi documente depuse la o curte de justiţie, că Johnny Depp, care i-a fost soţ timp de doi ani, a ameninţat că o va omorî și că se transforma într-un „monstru” violent, din cauza drogurilor. Ea a cerut respingerea procesului intentat de actor pentru defăimare.

Actrița Amber Heard l-a dat acţionat în judecată pe Johnny Depp, după ce el i-a intentat proces pentru defăimare şi i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

În documente, Amber Heard îl numeşte „monstru” în mai multe rânduri pe Johnny Depp şi susţine că, din cauza consumului excesiv de alcool şi droguri, el nu şi-ar mai aminti abuzurile comise.

„La aproximativ un an de căsnicie, am început să îl văd pe Johnny consumând droguri și alcool… De câteva ori, când Johhny a luat și droguri ilegale, și medicamente cu prescripție medicală, a trebuit să îl duc la spital”, a spus Amber Heard.

„De fiecare dată când se droga, eu mă temeam pentru amândoi. Devenea o cu totul altă persoană – era adesea delirant și violent. Am numit acea versiune a lui Johnny «Monstrul». Apoi, adesea, după ce își revenea de sub influența drogurilor, Johnny nu își amintea că a delirat sau că a fost violent. Pentru că l-am iubit, i-am crezut promisiunile că va face totul să fie bine. M-am înșelat”, a adăugat ea.

Într-o dimineață, cei doi s-au urcat într-un avion privat pentru a ajunge din Boston în Los Anheles, în mai 2014. Potrivit lui Amber Heard, Depp era deja în stare de ebrietate și avea cu el o sticlă cu șampanie.

„În timpul zborului, Johhny a cerut oxigen și a băut mult. Apropiați ai lui mi-au spus că el era supărat deoarece eu filmasem cu o zi în urmă o scenă romantic cu James Franco. După puțin timp, Johhny a început să arunce cu obiecte spre mineș. În loc să reacționez, eu m-am mutat în altă parte. Nu s-a oprit. A împins un scaun spre mine când treceam pe lângă el, a țipat la mine și m-a tachinat strigându-mi numele James Franco”, a povestit Amber Heard.

„La un moment dat, Johnny m-a lovit în spate și am căzut, după care a aruncat cu un bocanc spre mine, cât eram la pământ. A continuat să strige injurii la adresa mea, după care s-a închis în baie și a leșinat”, a mai spus ea.

După acest episode, după cum susține Amber Heard, Johnny Depp i-a scris un mesaj prin care și-a cerut scuze.

„Mă găsesc din nou rușinat. Îmi pare rău. Chiar nu știu ce s-a întâmplat și de ce. Însă, nu se va mai repeta. Bpoala mea m-a înșfăcat… Trebuie să îmi revin. Îmi pare nespus de rău. Te iubesc și îmi pare rău că te-am dezamăgit”, ar fi fost mesajul lui Johnny Depp.

Asistentul lui Johnny Depp, Stephen Deuters, i-ar fi trimis de asemenea un mesajul lui Amber Heard, spunându-I că actorul a plâns atunci când a aflat că a lovit-o.

Într-o seară, Johnny Depp și Amber Heard s-ar fi certat, după ce ea l-a găsit consumând alcool, după ce luase opt pilule de MDMA. Actorul ar fi sugrumat-o și ar fi scuipat-o în față.

„Johnny m-a aruncat pe o masă de ping pong ce s-a prăbușit sub mine. A aruncat cu sticle și a împrăștiat cioburi peste tot. Apoi, m-a apucat de rochia de seară, a rupt-o, iar la un moment dat eram dezbrăcată și desculță, acoperită cu alcool și cioburi. Johhny m-a apucat de păr și m-a sugrumat, după care m-a împins. Am încercat să fug, dar el a continuat să arunce cu obiecte și alcool spre mine. La un moment dat, m-a apucat de gât și m-a izbit de un dulap din bucătărie. Mi-au fost rănite mâinile și picioarele din cauza cioburilor”, a mai povestit Amber Heard în acele documente, menționând că încă mai are cicatricile provocate de Johnny Depp în acel conflict.

„Te voi omorî, mă auzi?”, i-ar fi strigat Depp într-unul dintre conflicte. După asta, el ar fi lovit-o repetat cu capul de rama patului.

Amber Heard și Johnny Depp au început relaţia în 2012, iar un an mai târziu Heard a spus că el a început să consume alcool şi droguri. Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.