Căutare Live

AMI, într-o ținută sexy cu decolteu generos. Dresul cu plasă care i-a scos în evidență picioarele

AMI face senzație cu talentul ei pe scena "Te cunosc de undeva!", însă artista a decis să surprindă publicul cu frumusețea și corpul de invidiat.

AMI, într-o ținută sexy cu decolteu generos.

Recent, AMI a postat în mediul online o fotografie cu ea într-o ținută foarte îndrăzneaţă, care îi scoate în evidență formele senzuale ale corpului.

Artista poartă un sacou sexy cu franjuri, care îi îmbracă trupul perfect. AMI a mai asortat și o pereche de pantaloni extrem de scurți cu un dres plasă, care îi pune într-o lumină bună picioarele subțiri.

cute but psycho ♠️

A post shared by A M I 🎙O F F I C I A L (@ami_official_insta) on

Ținuta de culoare neagră îi oferă o picătură de mister și curaj. AMI și-a obișnuit fanii cu atitudinea cuminte și aspectul plăcut.

AMI a primit aprecierile pozitive ale fanilor

Fanii artistei au ținut să îi amintească că arată senzațională și că este foarte sexy. "Ești mai frumoasă ca oricând!" sau "Nu mă așteptam la asta, ești wow!", i-au mărturisit oamenii din mediul online.

AMI a surprins publicul cu această fotografie, dar și cu mesajul ei. "Cute but psycho" , a scris artista la descrierea imaginii.

O puteți vedea pe Ami în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la "Te cunosc de undeva!", pe Antena 1.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Ce se întamplă cu salariul lui Johnny Depp dupa ce a fost dat afară din Fantastic Beasts 3. Decizia surprinzătoare a stu...
Ultimele știri