Ana Crudu, imagini incendiare. Cum arată sora Danielei Crudu într-un costum de baie minuscul

Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a cucerit inima telespectatorilor în cadrul emisiunii "Poftiți la Circ", însă foarte puțini au văzut-o într-un costum de baie minuscul.

Ana Crudu le-a arătat prietenilor virtuali ce se ascunde sub hainele sale și s-a lăsat fotografiată în cel mai minuscul costum de baie

Instagram

Ana Crudu a devenit rapid îndrăgită de telespecatori, după ultima apariție în show-ul lui nea Marin "Poftiți la Circ", unde a venit alături de sora ei, Daniela Crudu.

Daniela Crudu a surprins publicul cu ținutele ei sexy din cadrul emisiunii, însă sora ei a fost puțin mai discretă și a decis să nu își arate formele provocatoare la televizor.

Citește și: Daniela Crudu, pictorialul fierbinte care nu lasă loc imaginației. Cum arată doar într-o rochie din plasă

Deși și-a ascuns corpul perfect, Ana Crudu le-a arătat prietenilor virtuali ce se ascunde sub hainele sale și s-a lăsat fotografiată în cel mai minuscul costum de baie.

Cum arată Ana Crudu într-un costum de baie minuscul

Se pare că sora Danilei Crudu se mândrește cu un corp de-a dreptul spectaculos. Ana Crudu a postat pe pagina oficială de Instagram câteva fotografii, care au atras toată atenția celor aproape 60.000 de urmăritori.

Frumoasa blondină s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare, chiar într-un costum de baie minuscul, care îi scot în evidentă talia de viespe, bustul generos și bronzul uniform.

Imaginea a strâns rapid foarte multe aprecieri și comentarii din partea prietenilor, cât și din partea celor care o îndrăgesc pe Ana Crudu.

"Anita, un pic mai rumenită, te rog." sau "Ești cea mai superbă blondă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi mărturisească Anei că este posesoarea unui corp de-a dreptul superb.

Ana Crudu apelează la ținute cât mai sexy și spectaculoase, care îi pun într-o lumină bună atuurile fizice, dar și trăsăturile frumoase ale feței. Aceasta îmbracă des costume de baie, care îi scot în evidență bronzul perfect și corpul lucrat în sala de sport.

Se pare că Ana Crudu îi seamănă izbitor surori sale, deși una este blondă, iar cealaltă brunetă. Cele două se înțeleg de minune și au o relație foarte specială, fiind văzute mai tot timpul împreună.

În cadrul emisiunii lui nea Marin, surorile Crudu și-au arătat corpul biine lucrat, dar și formele apetisante, care au pus pe jar publicul masculin. Daniela Crudu și-a luat pentru prima oară sora în cadrul unei emisiunii, iar acest lucru însemnând prima apariție televizată a Anei Crudu, care este pasionată de lumea mondenă.

Citește și: Daniela Crudu, ținută pe care puține femei îndrăznesc să o poarte. Cum a fost fotografiată

Este evident faptul că Ana Crudu se află în topul celor mai frumoase și dorite femeie de la noi din țară, alături de sora ei, însă pare că cele două nu au planuri atât de mari în acest moment, trăiesc clipa împreună.

Ana Crudu, în lacrimi la circ. De ce a început să plângă în timpul repetițiilor

Sora Danielei Crudu a avut parte de momente frumoase și mai puțin frumoase în emisiunea "Poftiți la Circ", unde a început să să și plângă. Ana, din dorința de a face totul perfect, s-a lăsat pradă emoțiilor și a început să lăcrimeze atunci când și-a dat seama de dificultatea exercițiului. Motivul este clar: nu vrea să strice nimic!

"Eu am venit aici și nu vreau să încurc! Vreau să-mi dau toată silința să iasă totul bine și cel mai important să nu-i stric numărul Natașei și în același timp nu vreau să o țin pe ea din treabă, din antrenamentele ei", spune Ana Crudu.

Ultimele știri