Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ana Maria Mocanu, schimbarea de look care a atras toate privirile. Cum arată cu părul creț: "Ce bine îți stă"

Ana Maria Mocanu a apelat la o nouă schimbare de look, care a atras toate privirile încă din prima clipă.

Ana Maria Mocanu face senzație pe rețelele de socializare

Instagram

Ana Maria Mocanu se numără printre cele mai frumoase și îndrăgite asistente TV din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este evident din postările sale în mediul online, unde este foarte activă și primește o mulțime de comentarii.

Fosta asistentă TV impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale incendiare din mediul online, cât și cu cele din micile ecrane ale telespectatorilor. Aceasta apelează la cele mai sexy ținute și la cele mai atrăgătoare schimbări de look, care îi scot în evidență atuurile fizice.

Citește și: Toți știm cum arată Ana Maria Mocanu, dar câți știu cum arată surorile ei, Mihaela și Gabriela? Fosta asistentă "păcătoasă" are cu ce se mândri! | Foto

Deși s-a retras din luminile reflectoarelor și departe de ochii curioșilor în ultima perioadă, frumoasa brunetă își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața ei, printre care se numără și deciziile în ceea ce privește aspectul său.

Cum arată Ana Maria Mocanu cu părul creț

Recent, fosta asistentă TV a pubicat pe contul de Instagram o imagine în care le prezintă prietenilor săi virtuali noul look la care a apelat. Ana Maria Mocanu s-a decis să își facă părul creț, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor sale.

Noua coafură îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, iar acest lucru este evident din imaginile publicate în mediul online. Pe lângă faptul că se mândrește cu o frumusețe răpitoare, fosta asistentă TV este posesoarea unui trup demn de invidiat.

Citește și: Ana Maria Mocanu, cu posteriorul la vedere într-un costum de baie. Cum arată fosta asistentă TV

Atât imaginea cât și noul look au fost apreciate de către prietenii virtuali ai frumoasei brunete. Aceasta se bucură de mai bine de 47.300 de urmăritori pe rețelele de socializare, unde își petrece majoritatea timpului.

Recațiile pozitive ale oamenilor care o apreciază și o îndrăgesc nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că arată de-a dreptul superb, iar noua schimbare i se potrivește de minune.

"Ce frumoasă ești și ce bine îți stă!" sau "Ești foarte frumoasă", au fost câteva dintre mesajele prietenilor săi virtuali, care i-au apreciat decizia de a-și face părul creț.

Ana Maria Mocanu își surprinde publicul cu cele mai incendiare ipostaze, drept dovadă sunt fotografiile sale de pe platformele digitale.

Frumoasa brunetă are cu ce să se mândrească, iar trupul său de zeiță atrage atenția tuturor încă din prima clipă.

Recomandari