Ana Morodan a ajuns de urgență la spital! Ceea ce a aflat de la medici a șocat-o! „O problemă aparent minoră te poate costa viața” – Foto

 

Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, iar ceea ce a aflat de la medici a șocat-o. Fosta concurentă la „Asia Express – Drumul Elefantului” a explicat cum o problemă aparent minora s-a dovedit a fi ceva cât se poate de grav.

Într-o fotografie pe care a publicat-o pe internet, Ana Morodan apare pe un pat de spital alături de partenerul ei, Claude Mauvert, care, de și a crezut că are „o banală răceală”, a primit o veste îngrijorătoare de la medici.

„Ce nu se vede în social media: faptul că @claude.mauvert a venit marți dimineață să ceară o rețetă crezând că are o banală răceală și datorită unei echipe de medici foarte bine pregătiți a descoperit că banală răceală era o foarte serioasă viroză la inimă cu simptomele similare unui infarct. A fost internat pe loc și monitorizat non-stop de atunci, iar noi ne-am mutat #theMoffice-ul aici. Nu trece minut în care să nu realizăm cât de norocos a fost Claude că a venit la @sanador.românia, unde o echipă de profesioniști practic și-au dedicat toată priceperea și energia să-l trateze și să elimine orice risc”, a scris Ana Morodan, pe pagina ei de Facebook.

„Și nu, medicii de aici nu știau cine e. Nu a fost favorizat, nu a fost tratat preferențial. A fost tratat cu decență, considerație și responsabilitate, așa cum ar trebui abordată orice situație, chiar dacă aparent este minoră, dar în realitate te poate costa viața”, a adăugat fosta concurentă în „Asia Express – Drumul elefantului”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI