Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ana Morodan a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta a pățit-o rău! "Dacă trăiești pe pilot automat, nu poți să te aștepți la finaluri fericite"

Ana Morodan a suferit un accident, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Dosctorii au făcut tot ce s-a putut pentru a-i salva degetul vedetei.

Recent, contesa digitală a suferit un accident care a făcut-o să meargă de urgenţă la spital. Ajunsă la camera de gardă, medicii au intervenit de urgenţă pentru a-i salva degetul de la mâna dreaptă.

Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu ea şi cum a ajuns în acestă situaţie, pentru că vedeta nu a oferit prea multe detalii. S-a rezumat doar la a face o postare pe Instagram acolo unde a anunţat prin ce trece şi ceea ce a învăţat din această experienţă.

Degetul meu mi-a confirmat azi, că oricât de clișeic sau marketing-eque ar suna, trebuie să învățăm să fim prezenți în viețile noastre minut cu minut. Dacă trăiești pe pilot automat, nu poți să te aștepți la finaluri fericite sau ca ziua de mâine să fie promițătoare. P.S Slavă Domnului că am avut unghiile false, ele mi-au salvat degetul.

Ana a făcut haz de necaz în salonul de spital unde a fost internată și în stilul ei caracteristic a pozat, postând fotografiile pe Instagram

Vedeți mai multe în VIDEO-ul de mai sus, prezentat de AntenaStars.

Recomandari