Căutare Live

Ana Morodan ar putea avea propria emisiune tv, după ce și-a făcut debutul ca prezentatoare

A fost pentru prima data în postura de prezentatoare tv la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars şi i-a cam plăcut! Fosta concurentă Asia Expres a dezvăluit şi cum a ajuns ea să aibă succes în online!

A fost pentru prima data în postura de prezentatoare tv la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars şi i-a cam plăcut! Fosta concurentă Asia Expres a dezvăluit şi cum a ajuns ea să aibă succes în online!

"Da, mi-a plăcut, mi s-a părut interesant, m-aş vedea în postura asta dacă aş putea să pun eu toate întrebările care îmi trec prin cap. Dar oricum şi Olga, producătoarea emisiunii, a fost foarte mişto şi m-a lăsat să fac aproape tot ce vreau şi mi-a plăcut mult cu ei, a fost foarte foarte fain", a spus Ana Morodan la Antena Stars, care nu ar refuza o eventuală propunere de a fi gazdă într-un show tv.

„Hasta la vista, baby!”. Arnold Schwarzenegger a devenit rapper, la 71 de ani! A lansat o melodie despre viața și carier... Moştenirea Stelei Popescu e scoasă la licitaţie. Biroul artistei ar putea fi vândut cu 1500 de euro...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri