Ana şi Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au găsit iubiţi! Cine sunt bărbaţii care le-au cucerit inimile și cum arată ele acum

Ana şi Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au găsit iubirea acolo unde nu se aşteptau.

Ana şi Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au găsit iubirea acolo unde nu se aşteptau. Dacă Ana s-a întors la iubitul din clasa a V a, Simona şi-a dăruit inima unui bărbat cunoscut pe Facebook.

Concurentele din sezonul 4 al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”. Ana și Simona, au venit la Star Matinal și au spus cine sunt bărbații alături de care sunt în prezent.

Simona are o relație cu un băiat pe care l-a cunoscut după ce a ieșit din Casa Mireselor. El a fost cel care a făcut primul pas: a contactat-o pe Facebook iar acum sunt împreună. ”Ne înțelegem foarte bine”, a spus Simona.

Ana este împreună cu bun băiat pe care îl cunoaște din clasa a V-a. ”Ne-am dat seama că cel mai bine este să fim unul lângă altul”, a concluzionat ea.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri