Ana-Maria Gudu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Distracția și voia bună își găsesc locul în familie

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului! Printre aceștia fiind și Ana-Maria Gudu, îndrăgita prezentatoare de la Observator!

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Ana-Maria Gudu, care s-a filmat chiar în timp ce se bucura de o super vacanță la mare!

Hâtz cu vară! Hâtz cu mare! Dorian Popa, imagini de senzație! Artistul ne spune ce i-a adus această vară | VIDEO

Ana-Maria Gudu ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1

Ana-Maria Gudu, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Distracția și voia bună își găsesc locul în familie

Ana-Maria Gudu

"Nu uitați că ne vedem în fiecare dimineață de weekend, la Observator Matinal, la Antena 1, cu știrile dimineții", a spus frumoasa prezentatoare.

Anamaria Gudu este din Constanţa şi are în spate o carieră în televiziune de 11 ani. Jurnalista a lucrat mai mulţi ani ca reporter şi apoi ca prezentatoare de ştiri la Neptun TV, unde a prezentat emisiunea „Reporter Special“. Ea are doi copii - Michael, 14 ani, şi Demethria, 10 ani.

Andreea Țopan, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Distracția și voia bună își găsesc locul în familie

Cum se distrează Ana-Maria Gudu și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri