Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Anamaria Prodan, cel mai emoționant interviu: „Mama a fost în comă la botezul meu”

Viaţa i-a dovedit că poţi să ai sute de milioane de euro în conturi, poţi să fii în top şi să ai succes, dar când te lovesc problemele nu mai ai scăpare. Cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan a vorbit despre ultimele clipe din viaţa mamei sale, Ionela Prodan.

Viaţa i-a dovedit că poţi să ai sute de milioane de euro în conturi, poţi să fii în top şi să ai succes, dar când te lovesc problemele nu mai ai scăpare. Cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan a vorbit despre ultimele clipe din viaţa mamei sale, Ionela Prodan. Impresara a dezvăluit motivul pentru care şi-a minţit mama pe patul de suferinţă.​

În emisiunea Refresh By Oana Turcu, de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a avut niciodată un idol. Nici măcar părinții ei, pe care i-a iubit nespus, nu au fost modele de urmat pentru ea.

„Nu am avut niciodată idoli. Mi-am iubit familia la nebunie. Pe tata l-am divinizat pentru că ne călca, ne spăla, ne creștea ne ducea la toate sporturile, mergea cu mine la pian, la limbi străine. Orice aveam nevoie, el era acolo.

La mine în familie, nimănui nu i-a fost frică de moarte. Mama nu a știut niciodată ce boală are, dar nu cred că dormea liniștită, crezând că are o răceală. (...) Am ferit-o de absolut tot. Nimeni nu a avut voie să spună vreodată ceva.

Toată viața am avut o relație specială cu mama. Când am avut accidentul de mașină, în momentul impactului, mama m-a sunat, că a simțit că s-a întâmplat ceva”, a spus Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a suferit un cumplit accident de mașină, chir în drum spre botezul fiicei sale. A fost internată în spital, în comă.

„Ea când a avut accidentul de mașină, ea îi spunea șoferului să nu meargă cu viteză așa mare. S-a amânat botezul, a plecat toată lumea”, a adăugat aceasta.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro