Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului despre soțul său, Laurențiu Reghecampf! Mesajul dur al impresarei

Anamaria Prodan și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram, acolo unde a postat o fotogafie cu familia sa și un mesaj complet neașteptat despre soțul său, celebrul Laurențiu Reghecampf.

Pentru cei care nu știu, Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din anul 2008

sursa foto: Instagram

În ultima perioadă, în presa tabloidă din România s-a vehiculat tot mai mult ideea că cei doi s-ar fi despărțit și că pregătesc deja actele pentru divorț.

Totuși, Anamaria Prodan nu a lăsat zvonurile să meargă mai departe, ci a decis să pună piciorul în prag și să arate tuturor că, de fapt, căsnicia ei este una perfectă și puternică și reprezintă chiar un model pentru mulți.

Ce a anunțat Anamaria Prodan despre soțul său, Laurențiu Reghecampf

Pentru cei care nu știu, Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din anul 2008 și împreună au trei copii.

Dintr-o căsătorie anterioară, antrenorul mai are un băiat, care a ales să trăiască alături de el și care se înțelege de minune cu impresara de fotbal.

citește și: Anamaria Prodan Reghecampf se mândrește cu fiica ei pe rețelele de socializare. Cum s-a lăsat pozată Sarah

Recent, Anamaria Prodan a simțit nevoia să facă o dezvăluire complet neașteptată pe pagina sa de Instagram despre soțul său și despre familia pe care o are. Textul a fost însoțit de o fotografie cu întreaga familie. Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii de aprecieri din partea internauților.

„Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pt toată Romania. Așa va rămâne pe veci in ciuda tuturor mizeriilor care apar in presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită , de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile de familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul si care ne iubeste fara limita.

citește și: Anamaria Prodan, mai mândră ca niciodată de corpul ei. Ce poză a publicat vedeta pe rețelele de socializare | FOTO

Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele sotului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra ca soțul meu Laurentiu Reghecampf nu intra in aceasta mocirla, nu da declaratii, nu vorbeste cu presa, sta departe de tot. Asta face Numai un bărbat unic precum este soțul meu. Va rog sa respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pt ca suntem cei mai buni!

#family #power. #wearethebest❤️ #perfecthusband. #lovemyhusband♥️”, a scris Anamaria Prodan Reghecampf pe pagina sa oficială de Instagram.

Mesajul este unul pe cât de frumos și de sincer, pe atât de dur și tranșant pentru cei care au lansat zvonuri cu privire la celebrul cuplu.

Ultimele știri