Anamaria Prodan, nuntă surpriză pentru soțul ei! (VIDEO)

 

 Undeva în Snagov, departe de ochii indiscreţi ai lui Laurenţiu, Ana Maria Prodan are o întâlnire de taină. Nu de alta, dar pregăteşte o surpriză senzaţională pentru soţul ei şi nu poate să rişte ca vreun detaliu să dea de bănuit în ochii celui care nici nu ştia ce-l aşteaptă.

După câteva minute, vine şi Dan Bursuc. Cel care o ajută pe Ana Maria să plănuiască întreaga supriză! Împreună încearcă să găească variante pentru aranjamentul meselor.

Cine nu îşi doreşte să aibă parte în viaţă de surprize, aşa ca Laurenţiu Reghecampf? Ei bine, sub pretextul că merge să probeze un costum pentru nunta unui fotbalist, Ana Maria Prodan îl duce pe Laurenţiu să probeze propriul costum de nuntă la magazinul Adinei Buzatu!

Nici prin gând nu-i trece lui Laurenţiu Reghecampf că pantalonii sunt cei de ginere. Iar ginerele este chiar el!

După proba costumului, trebuie alese verighetele semn al sfâtului legământ în faţa lui Dumnezeu1

A fost nunta anului! O nuntă de poveste! Anamaria Prodan i-a copt-o lui Reghe nu numai când l-a adus în faţa altarului ci şi când i-a organizat cea mai tare petrecere.

Emoţionaţi din cale afară, Anamaria şi Reghe au ascultat slujba religioasă cu pioşenie şi luare aminte.

Slujba era deja pe final. Invitaţii abia aşteptau să îi felicite pe Ana şi Reghe când şi-a făcut apariţia, pe ultimă sută de metri, şi domnişoara de onoare: Oana Zăvoranu.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au dat startul petrecerii printr-un dans plin de pasiune.

Colega noastră Simona Gherghe a fost la înălţime! Dar să nu credeţi că Simona a dansta singură. Nici gând, că doar nu scăpa cineva nedansat de Ionela Prodan!

Lumea a petrecut ca-n poveşti. Iar sexy impresara serespectă are parte şi de un moment latino! Cu invitați speciali: Gypsy Kings!facebook whatsapp twitter pinterest