Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf se mândresc cu fiul lor! Cât a crescut „Bebeto”, puștiul pe care publicul îl știe de mic

Anamaria Prodan și Laurențiu Rechecampf l-au prezentat publicului pe fiul lor, Laurențiu junior încă de mic. Bebeto, copilul simpatic al celor două vedete a crescut și este un adevărat „cavaler”.

Laurențiu junior, cunoscut cu porecla de „Bebeto” are 12 ani și este un adevărat „cavaler”

Instagram

Anamaria Prodan postează pe rețelele sociale imagini cu băiatul său în vârstă de 12 ani, care, în trecut, a intrat în atenția publicului cu porecla de „Bebeto”.

Bebeto este un tânăr simpatic, are plete și este pasionat de fotbal, spre bucuria antrenorului și impresarei de fotbal.

La cei 12 ani ai săi, Laurențiu Recghecampf junior calcă pe urmele tatălui său în ceea ce privește sportul rege. Tânărul a semnat cu academia lui Al-Wasl, iar după ce termină academia își dorește să joace la FCSB. „Prima echipă care o să mă ia o să fie FCSB, după ce îmi fac academia. Este cea mai bună echipă din România”, spunea Bebeto, potrivit Prosprt.

Anamaria Prodan, mărturisiri despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus tatăl ei înainte să moară

Impresara de fotbal are 48 de ani și a fost căsătorită între anii 1998-2007 cu Tiberiu DUmitrescu. În 2008 s-a căsătorit cu actualul soț, antrenorul d efotbal Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan face furori în mediul online cu noul tatuaj. Cum arată și în ce loc l-a făcut

Anul trecut, Anamaria Prodan a povestit ce legătură puternică este între ea și soțul său. Impresara de fotbal a dezvăluit că înainte ca tatăl său să moară i-a spus că-și dorește pentru ea un bărbat care să o iubească la fel de mult ca el. Tocami de aceea, Anamaria Prodan a considerat că Laurențiu este un dar venit de la tatăl ei.

Citește și: Anamaria Prodan, plină de cârlionți. Sexy impresara a apelat la o nouă schimbare de look

„Nici nu împlinisem 18 ani și el a murit, nu înainte de a-mi spune că își dorește pentru mine un bărbat că el! Mi-a zis…mi-aș dori pentru ține un bărbat așa că mine, care să te iubească așa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e că, după ani de zile, dorința i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, va spun cu mâna pe inima că, pentru mine, tată nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăiește prin soțul meu. La fel că tată, Laur este devotat familiei, calcă, spală, gătește, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să va surprindă, dar soțul meu are aceeași înălțime că tată, poartă același număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut și de serios, mă iubește, mă încurajează și mă susține în meseria mea, este mândru dacă realizez ceva și nu concepe viață decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tată că să îl înlocuiască, să aibă grijă de mine”, a mărturisit Anamaria Prodan, în 2019, la Kanal D.

Anamaria Prodan a rămas orfană de tată pe vremea când avea 18 ani și de mama pe vremea când avea 46 de ani.

Recomandari