Căutare Live

Anamaria Prodan și-a întors fața către Biserică. Sexy-impresara se confesează celui ce este considerat "urmașul lui Arsenie Boca"

În ultima perioadă, Anamaria Prodan Reghecampf are parte mai mult de corăbii înecate decât de zile însorite în viața sa. În mijlocul unui divorț cu surle și trâmbițe, impresara și-a întors fața către biserică.

Anamaria Prodan Reghecampf și-a pus mereu familia pe primul loc și nu accepta ușor o posibilă destrămare și un divorț de antrenorul Universității Craiova

Hepta agency

Ea încearcă să-și aline suferința mergând la unul dintre cei mai cunoscuți preoți din România, Arhimandritul Ciprian Grădinaru, potrivit libertatea.ro

Anamaria Prodan apelează la duhovnic pentru a-și limpezi mintea și liniști sufletul la finalul unui an foarte greu.

Anamaria Prodan se confesează celui ce este considerat urmașul lui Arsenie Boca

Preotul este considerat urmașul lui Arsenie Boca, iar Prodan merge la el să se spovedească în speranța că duhovnicul său o va ajuta să depășească perioada complicată și incertă în care aceasta se află momentan.

Așa cum probabil știți, la scurt timp după ce cuplul și-a reînnoit jurămintele, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de soția sa, impresara Anamaria Prodan. Motivul este o altă femeie, Corina Caciuc, o fostă iubită de-ale artistului Kamara, cu care antrenorul Universității Craiova urmează să aibă un copil.

Citește și Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț în presa italiană: „E o situație jenantă”. Ce a spus despre Laurențiu Reghecampf

"Laurențiu a făcut o mare greșeală din cauza faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos", a scris Anamaria Prodan pe platforma Instagram.

"Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc..."

"Faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază...", scria Anamaria Prodan pe reţelele de socializare, cu ceva timp in urma.

Cine este preotul Ciprian Grădinaru, supranumit "urmașul lui Arsenie Boca"

Cunoscut și considerat de către credincioși drept "părintele speranței", arhimandritul Ciprian Grădianru este văzut ca și urmașul lui Arsenie Boca.

Acesta slujește în biserica de lemn ridicată lângă viitoarea Catedrală a Mântuirii Neamului și oamenii îi calcă pragul bisericii pentru a căuta alinare. Către cei din mediul rural, preotul trimite voluntari pentru a le oferi ajutor.

Citește și
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
colaj lidia buble
Lidia Buble, ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat în vacanță a atras atenția fanilor. "Eclipsezi luna cu frumusețea ta"
Lidia Buble, ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat în vacanță a atras atenția fanilor. "Eclipsezi luna cu frumusețea ta"
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Mai multe articole

Preotul a trăit în Moldova, la Mănăstirea Sihăstria, iar de patru ani s-a mutat pentru a sluji la București.

Lupta dintre impresară și amanta lui Reghecampf este departe de a se sfârși

Potrivit presei locale, cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan și-a luat libertatea de a folosi câteva fotografii luate de pagina de Facebook, care este publică, a Corinei Caciuc și a fost acționată în judecată de către aceasta.

Citește și Anamaria Prodan a fost dată în judecată de actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Care e motivul

La rândul ei, Prodan a dat de înțeles că nu o intersează prea mult faptul că o femeie din "lumea femeilor ieftine", lume în care a fost prins soțul ei. Mai mult decât atât, impresara și-a mai înțepat puțin "adversara" cu o postare pe Instagram în care o parafrazează pe actrița Anne Hathaway cum că "banii sunt făcuți să impresioneze doar femeile leneșe iar pentru cele care muncesc din greu și reușesc, banii unui bărbat reprezintă doar un bonus și nu o scară spre propulasare", potrivit libertatea.ro.

De altfel, nu este primul mesaj indirect dar direct, în același timp, pentru Caciuc. Recent, Prodan a mai postat o fotografie cu ea pe covorul roșu, iar ca explicație foto, impresara a scris, potrivit libertatea.ro că nu orice cartof ajunge star chips.

Momentan, atât Reghecampf cât și Corina Caciuc stau departe de ochii presei și nu au făcut nicio declarație în legătură cu situația în care se află.

Ce a postat Liviu Dragnea pe Internet, după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase. Cu cine și-a petrecut ziua de Sfântul ... A doua mare lovitură la Palat. Pe cine a pierdut Regina Elisabeta a II-a după soțul său, Prințul Phillip...
Ultimele știri