Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Anamaria Prodan trăiește în lux în Emiratele Arabe! Cum arată casa pentru care plătește o chirie de 400.000 de euro pe an

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au deschis larg uşile caselor lor din Emiratele Arabe şi au prezentat, în exclusivitate la Antena Stars, imagini extraordinare din casa lor din Abu Dhabi pentru care plătesc chirie 400.000 de euro pe an.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au deschis larg uşile caselor lor din Emiratele Arabe şi au prezentat, în exclusivitate la Antena Stars, imagini extraordinare din casa lor din Abu Dhabi pentru care plătesc chirie 400.000 de euro pe an.

Alarma de trezire s-a dat dis de dimineață în casa familiei Reghecampf. „Vreţi safari? Program!”, a transmis Anamaria echipei Antena stars, la 5:30 dimineaţa.

Vizibil emoţionatã, pentru cã nu a mai mers niciodatã pânã acum la safari, Anamaria a fost precaută pe toată durata călătoriei: „Asta e prima şi ultima dată, Mădă! Asta e norocul tău, că ne-am filmat!”

Înainte de călătorie însã, cât timp Anamaria a prezentat echipei Antena Stars vila lor somptuoasă din Abu Dhabi, Reghe şi-a încântat familia cu preparate delicioase la grătar. „Nu avem voie să umblăm la grătarul lui Laur, la oalele şi cuţitele lui!”, a mãrturisit Anamaria, care a mai dezvăluit că îşi aduc special în Emirate carne de porc de la ei de la fermă.