Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Anca Lungu, aventura extrema intr-un parc de distractii de langa Bucuresti

Prezentatoarea Observatorului de la ora 19.00, din week-end, Anca Lungu, a ales sa petreaca sfarsitul sapatamanii la doar cativa zeci de kilometri de Bucuresti, intr-un loc mirific, delta Neajlovului.

“Este perioada concediilor in redactie, iar programul meu de prezentare a suferit ceva modificari, asa ca dupa mult timp, am avut si eu un week-end liber pe care am ales sa-l petrec langa Bucuresti. De altfel, in perioada urmatoare mi-am propus sa descopar locuri aparte din jurul orasului, locuri unde sa te poti relaxa fara sa parcurgi distante lungi si din care sa pleci incarcat cu energie pozitiva”, spune Anca.

Pe langa plimbarile prin rezervatia naturala Comana, Anca a descoperit si parcul de distractii din zona.

“Weekendul petrecut la Comana mi-a deschis apetitul pentru parcurile de aventura. Mi-au placut enorm mersul pe sarma, cataratul si tiroliana. Am descoperit ca sunt mai curajoasa decat credeam si abia astept urmatoarea aventura intr-un alt parc din apropierea Bucurestiului. E un mod nemaipomenit de a face miscare, e foarte solicitant si se intampla intr-un mediu atat de placut si sanatos, in padure, printre arbori seculari. La Comana am vizitat si rezervatia naturala impresionanta si voi reveni cu siguranta in primavara pentru o plimbare cu barca pe canalele celei de-a doua delte a Romaniei, delta Neajlovului”, incheie vedeta Observatorului de week-end.

Recomandari