Căutare Live

Anca Neacșu și-a pierdut soțul! Cum s-a întâmplat. „L-am luat pe altul!” – VIDEO

Anca Neacșu, fostă membră a trupei A.S.I.A., a povestit că și-a pierdut soțul în Istanbul, deoarece purta o mască de protecție.  

„Nu numai că l-am pierdut! L-am luat pe altul de mână! Aveam mască pe față. El nu și-a pus în aeroport. Eu de la masca aia nu văd nimic. În îmbulzeala aia de pe un vapor ca un autobuz – să treci din Asia în Europa, l-am luat pe altul de mână. Când am urcat pe vapor mi-am dat seama că nu era el”, a povestit Anca Neașcu, la „Răi da Buni”.

„Turcul acela nu a zis nimic. Al meu nu era cu alta, că Doamne ferește de așa ceva!”, a precizat ea.

Anca Neacșu a mai povestit că a mai trăit o astfel de experiență, într-un hotel în care a greșit camera. Ar fi vrut să ajungă în camera dansatoarelor ei, dar a dat buzna în camera unui bărbat, în timp ce ea era într-un prosop, după ce abia făcuse duș. Artista a cântat melodia „Milioane”.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri