Căutare Live

Anca Pandrea a cazut pe strada si a ajuns in spital! Accidentarea e grava

Actrita Anca Pandrea pare sa fie urmarita de ghinion. Dupa ce mare ei iubire, Iurie Darie, a plecat dintre noi, fapt ce i-a provocat un ocean de durere, artista a cazut si s-a accidentat grav la mana stanga.

Anca Pandrea a iesit sa-si plimbe cainii pe strada. Aka, una dintre catelusele maidaneze, a trecut in viteza pe langa actrita, care s-a dezechilibrat, a cazut si si-a rupt mana stanga. Ajunsa la spital, Anca Pandrea a primit un verdit dur din partea medicilor. Mana i-a fost pusa in ghips, iar in urmatoarele zile va fi operata.

Catelusa mea, Aka, pe care o am de un an, a trecut in viteza printre picioarele mele si un gard. Mi s-au indoit genunchii din cauza ei si m-am prabusit. Si Iurisca al meu a avut o data mana stanga in ghips. Acum mi s-a intamplat si mie. Am inteles de la medici ca este foarte grav ce am patit, ca mi s-au rupt cateva ligamente si ca oasele incheieturii mi s-au spart in aschii”, a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

Inna e in stare de soc! Hotii i-au furat masina!... Andreea Raducan: ”Viata este intr-adevar o continua competitie, a fost important sa gasesc drumul potrivit si zic eu ca ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri