Anca Turcasiu si-a petrecut vacanta pe "insula zeilor", Bali: "La batranete ma retrag acolo"

Cand va iesi la pensie, Anca Turcasiu ar vrea sa plece din Romania si sa se mute tocmai in insula Bali. Plajele scaldate de apele Oceanului Indian si localnicii au vrajit-o pe romanca, in ultima ei vacanta. Vedeta le-a vorbit jurnalistilor de la Click despre acesta experienta.

facebook.com

Multi dintre turistii care merg in Bali prefera sa-si petreaca vacanta inchisi in resorturile de lux de pe insula. Insa Anca si sotul ei nici n-au vrut sa auda de asta. In fiecare zi s-au plimbat cate zece kilometri pe jos. Si au ramas impresionati de ce au vazut.

"In Bali mi-a placut totul, frumusetea localnicilor, Oceanul Indian. Oamenii sunt de religie hindi si au niste ritualuri extraordinare. Am zis ca la batranete ma retrag acolo", marturiseste vedeta.

Romanca si sotul ei n-au fost doar in Bali. In prima vacanta din acest an au poposit si in Singapore si in Malaezia: „Aceasta vacanta a fost un vis frumos, pe care ni l-am implinit. Noi, ca familie, pentru asta traim. Am invatat sa ne limitam de la alte prostii si sa mergem in vacante".

Fiul lor a preferat sa-si petreaca vacanta la schi, asa ca Anca si sotul ei au mers in Asia impreuna cu un cuplu de prieteni. "Nu ne place sa plecam doar in doi. Cand mergi cu prietenii, mai ai si tu cu cine sa schimbi o impresie. In Singapore m-au impresionat cladirile si curatenia. Acolo e interzisa de la comercializare guma de mestecat. In Malaezia am fost in excursii la temple", a mai declarat Anca Turcasiu.

Actrita a vizitat si celebrul hotel Marina Bay, din Singapore, a carui terasa gazduieste cea mai mare piscina suspendata din lume, amenajata la etajul 57 si cu o latime de 146 de metri.

foto: facebook.com

Ultimele știri