Căutare Live

Anda Adam s-a despărțit de soțul ei Sorin Niculescu. Ce a declarat bărbatul după ce cântăreața și-ar fi făcut deja relație

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, s-au despărțit. Soțul vedetei a fost cel care a confirmat separarea, după ce artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile în brațele altui bărbat.

Anda Adam

Instagram/Anda Adam

Pe 7 iunie 2015 se oficializa o frumoasă poveste de iubire între Anda Adam și partenerul său Niculescu Sorin Andrei.

Cei doi au spus clar și răspicat în fața ofițerului de stare civilă că se vor căsători și și-au jurat dragoste până la adânci bătrâneți. Timpul pare însă să nu fi fost de partea dragostei lor, căci Anda Adam a punct relației cu bărbatul alături de care, în urmă cu 6 ani, a decis să meargă pe același drum.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit: "Anda este liberă să facă ce crede"

Fostul său soț a declarat că relația dinte el și Anda Adam a ajuns la capăt de drum: "Orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui, eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!, este declarația lui Niculescu Sorin Andrei redată la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Anda Adam și-a serbat ziua de naștere. Cum arată vedeta la 41 de ani, într-o rochie care lasă totul la vedere

Sorin Niculescu nu a dorit să oferă prea multe detalii despre climatul relației dintre cei doi, dar a lăsat să se înțeleagă că se respectă foarte mult, iar la mijloc se află rodul iubirii lor pentru care vor lupta: "Anda este liberă să facă ce crede că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice este mama lui Eveline", a conchis bărbatul.

Anda Adam are împreună cu Sorin Niculescu o fetiță minunată pe nume Evelin Nicolescu. Cei doi au decis să pună punct relației, iar cântăreața a fost văzută de curând în prezența unui alt bărbat.

Citește și: Anda Adam, cea mai sexy ipostază de pe internet. Cum s-a pozat artista la piscină, în văzul tuturor

În ultimul timp s-a discutat intens pe seama unui divorț între Anda Adam și Sorin Niculescu, tatăl fetiței sale. S-a spus că nu mai formează un cuplu după ce Anda Adam a fost văzută în brațele altcuiva și că mai locuiesc împreună doar de dragul copilului. Declațiile soțului vin să confirme faptul că între ei relația nu mai este ca de la soț la soție și că au luat-o pe drumuri separate.

Iuliana Beregoi, idolul tuturor copiilor, schimbare totală de look. Cum au reacționat fanii cântăreței... Iulia Albu are o soră care îi seamănă foarte bine, economist de profesie. "Uitați o poză rară cu sora mea". Cu...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x