Căutare Live

Anda Adam si Catalin Botezatu, primul sarut intr-un platou TV: "Nu ne pasa de gura lumii"

Au pus pe jar o tara intreaga cu sarutul de pe scena Media Music Awards, iar acum au recidivat in platoul emisiunii "Acces Direct"

Nu mai exista nicio indoiala! Anda Adam si Catalin Botezatu formeaza "cel mai vechi cuplu", asa cum le place sa spuna. De fapt, chiar daca se stiu de multa vreme si au fost implicati in mai multe relatii, cei doi indragostiti si-au facut abia acum curaj de a da frau liber sentimentelor.

Presa le-a prezentat apropierea, dar confirmarea a avut loc pe scena Media Music Awards, acolo unde Anda si Bote au extaziat asistenta cu un sarut pasional. Scena a fost repetata si in platoul "Acces Direct", pentru prima data, in direct, in fata camerelor de luat vederi.

GALERIE FOTO! Sunt trecute de 40 de ani, dar arata incredibil... "Terminator" de inimi! Arnold Schwarzenegger, surprins in ipostaze tandre cu noua iubita...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri