Anda Adam și-a etalat decolteul amplu pe pârtie. În ce ipostază sexy a fost surprinsă artista | FOTO

Anda Adam a atras toată atenția pe pârtie cu unul dintre cele mai spectaculoase decolteuri. Ipostaza sexy a fost imortalizată și publicată în mediul online, unde fanii artistei au rămas cu gura căscată.

Anda Adam a atras toată atenția pe pârtie cu unul dintre cele mai spectaculoase decolteuri

Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Aceasta a cunoscut succesul în ani 1999 și acum se bucură de o carieră în industria muzicală, dar și de o familie de-a dreptul minunată, cu care se mândrește pe rețelele sociale.

Artista este extrem de sexy și îi place să pozeze în cele mai provocatoare ipostaze, drept dovadă stau postările sale de pe Instagram, care adună un număr imens de aprecieri și comentarii pozitive.

Anda Adam este o femeie fericită și împlinită. Se bucură de un soț minunat, de o fiică superbă, de o carieră de succes, dar și de un trup spectaculos, care atrage toate privirile celor din jur atunci când se află în preajma lor.

Anda Adam și-a etalat bustul generos pe pârtie

Cântăreața este posesoarea unor forme atrăgătoare și a unor trăsături foarte frumoase, cu care poate impresiona orice bărbat.

De curând, frumoasa blondină și-a etalat pe Instagram decolteul amplu la care a apelat pe pârtie. Cei 1.1 milioane de urmăritori de pe Instagram au rămas surprinși de bustul generos al artistei și de corpul său.

Anda Adam a purtat o salopetă de sky roșu, care a încins atmosfera în mediul online. Ținuta i-a scos în evidență aspectul său fizic impecabil, inclusiv talia de visepe, picioarele subțiri, dar și trăsăturile frumoase ale feței.

Citește și: Anda Adam, criticată dur de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic: „Ce exemplu le dai copiilor tăi?”. Răspunsul vedetei | Foto

Imaginea a strans rapid peste 4.000 de aprecieri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane.

Anda Adam și-a obișnuit prietenii virtuali cu cele mai fierbinți apariții și cele mai provocatoare imagini. Aceasta este o fană înrăită a ședințelor foto, unde îi place să pozeze cât mai sexy și atrăgător.

Citește și: Anda Adam, așa cum puțini au mai văzut-o. Cum arată vedeta la primele ore ale dimineții

Artista a publicat pe Instagram mai multe imagini cu ea de pe pârtie, semn că nu s-a putut hotărâ pe care să o publice.

Pe lângă costum care îi scoate în evidență formele apetisante, Anda Adam a mai apelat și la o pereche de ochelari care se potrivesc de minune cu ținuta sa, dar și cu peisajul spectaculos din spatele artistei.

Anda Adam a plecat într-o mică escapadă pe pârtie, unde a luat și pe micuța sa alături de care a petrecut momente unice, pe care a ales să le imortalizeze pentru a nu le uita atât de ușor.

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în 2015 și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste chiar și în prezent, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată, Evelin Nicolescu.

Legătura dintre artistă și fiica ei este una foarte specială, iar acest lucru este vizibil din imaginile publicate de către artista pe rețelele de socializare.

Ultimele știri