Andreea Bălan și Andreea Antonescu, împreună pe scenă după 17 ani: Proiectul Andre este premium. O să ne continuăm și carierele solo

Trupa Andre, din nou pe val. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reunit celebra formație. Cele două artiste vor continua și cu carierele solo pe lângă acest proiect muzical.

Trupa Andre, din nou pe val. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reunit celebra formație. Cele două artiste vor continua și cu carierele solo pe lângă acest proiect muzical.

Invitată la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars, Andreea Bălan a dezvăluit care sunt planurile și proiectele muzicale pe care le are atât împreună cu trupa cât și separat, ca artistă solo.

"Noi ne continuăm carierele solo. Sunt proiecte total diferite. Andre e un proiect premium. Cine doreşte ne poate cumpăra şi separat, şi solo. Când vom cânta separat, nu cântăm piesele Andre", a mărturisit Andreea Bălan la Antena Stars.

Reset la inimă, cea mai nouă piesă a trupei Andre

După 17 ani de la succesul uriaș pe care l-au avut în România cu piese precum "Prima iubire", "Liberă la mare" și "Lasă-mă papa la mare", Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit sub formula Andre.

"Reset la inimă“ este piesa care a fost lansată oficial pe 9 iulie, iar fetele susțin cu această ocazie și primul loc concert după aproape două decenii de când făceau furori în România.

Succes fulminant în 1999 și la începutul anilor 2000

Andrè a fost o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Au debutat cu albumul "La întâlnire" în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, Noapte de vis.

Cu toate că au fost mereu în atenția presei datorită versurilor sexuale și a hainelor sexy precum și a deselor scandaluri dintre componente, formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri