Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Andreea Bădală: femeia este obsesia mea de când eram mică

La numai 32 de ani, Andreea Bădală a ajuns în revistele de prestigiu din stăinătate, iar creaţiile ei au fost alese de cele mai cunoscute vedete: Madonna, Beyonce sau Britney Spears. Andreea a cucerit, literalmente lumea, iar povestea ei este una plină de ambiţie, muncă, motivaţie, creaţie, admiraţie pentru femeie.

La numai 32 de ani, Andreea Bădală a ajuns în revistele de prestigiu din stăinătate, iar creaţiile ei au fost alese de cele mai cunoscute vedete: Madonna, Beyonce sau Britney Spears. Andreea a cucerit, literalmente lumea, iar povestea ei este una plină de ambiţie, muncă, motivaţie, creaţie, admiraţie pentru femeie.

Designerul a vorbit despre cum a reuşit să îşi transforme visul în realitate, şi nu numai, în interviul acordat pentru blogul ştiristei de la Antena 3, Ela Crăciun. Cu acest material, jurnalista a demarat o campanie care include poveştile de succes ale unor românce pe care noi toţi le admirăm. ”Ştim deja că luna martie este luna noastră. Oricine, orice ar zice sau oricât de mult ar încerca domnii să se eschiveze, nu există drept de veto. Aşa că m-am gândit că în această lună, să-mi îndrept atenţia către patru femei cu adevărat speciale, femei care au avut curaj şi viziune, femei care construiesc, care şi-au urmat chemarea, care au ceva de spus în domeniul lor şi care, prin fiecare cărămidă pe care o aşază pe baza unor vise, lasă lumea mai frumoasă decât au găsit-o. O să vă prezint câte o asemenea femeie în fiecare săptămână, pe tot parcursul acestei luni.”, a scris Ela Crăciun pe blogul său.

În interviul acordat pentru www.elacraciun.ro, Andreea vorbeşte despre cum şi-a construit visul, despre percepţia ei despre femeie: ”Cred că pentru mine femeia este obsesia mea de când eram mică. Îmi amintesc că am copilărit cu bunica mea, care e croitoreasă în afara Bucureştiului, într-un oraş mic, în Câmpulung Muscel, şi primea cliente acasă să le facă rochii, iar acesta era cel mai fascinant lucru pentru mine. Cred că, de la aspectul fizic şi comportamentual şi până la modul de gândire, totul este absolut fascinant la o femeie, pentru că nimic nu e niciodată alb sau negru. O femeie urâtă poate să fie frumoasă, iar o femeie frumoasă poate să fie urâtă? Un răspuns cu “da” şi “nu” are o mie de nuanţe. E un pic fascinant.”, a declarat Andreea Bădală.

Întreg interviul în puteţi citi aici: http://elacraciun.ro/in-luna-martie-iubim-femeile-de-succes-din-romania/

Ela Crăciun, prezentatoarea ştirilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special iniţiat de Fundaţia Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinţilor care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie şi spirit. Acelor copii care nu ştiu ce este un măr, un televizor sau o ţară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 6 dimineaţa prezentând ştirile la Antena 3. Începând din aprilie, Ela este prezentă şi în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Recomandari