Andreea Bălan, mesaj neașteptat pentru George Burcea, după despărțire! Ce adevăr a ieșit la iveală: „Poți să cazi în fața mea”

Celebra cântăreață Andreea Bălan și-a uimit recent fanii, lansând o piesă în care a spus ce s-a întâmplat între ea și George Burcea, de fapt! Ce adevăruri ascunse au ieșit la iveală?

Andreea Bălan, piesă despre ce s-a întâmplat între ea și George Burcea

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

Andreea Bălan a lansat piesă „Nu mai doare”, în care a ascuns un mesaj despre George Burcea

Ulterior, adevărul a ieșit la iveală și fanii Andreei Bălan au aflat că blonda este mai decisă ca niciodată să divorțeze de George Burcea. Mulți dintre admiratorii vedetei au sperat apoi într-o împăcare și au urmărit cu mult interes veștile despre cei doi.

citește și: Andreea Bălan şi iubitul ei nu se mai feresc! Ce a apărut pe conturile lor de socializare! | Video

Recent, Andreea Bălan a lansat super piesa „Nu mai doare”, despre al cărei titlu putem spune că este extrem de sugestiv. Versurile melodiei ascund parcă adevăruri triste despre căsnicia artistei, care s-a terminat într-un mod dureros.

Piesa a adunat mai bine de o sută de mii de vizualizări în mai puțin de o zi și se bucură de un real succes la fani. În videoclip o putem vedea pe Andreea Bălan într-o ipostază surprinzătoare, de vedetă rock, puternică și extrem de frumoasă.

citește și: Andreea Bălan, decizie neașteptată de dragul fetițelor! Ce a anunțat despre George Burcea: „Trebuie să păstrăm acest vis frumos”

Iată mai jos versurile piesei care vorbesc parcă despre despărțirea de George Burcea:

„Uite cum stăm față-n față
Îngeri inofensivi cu armele pe masă
În suflete goi, pregătiți de război
Ne vânăm unul pe altul sub privirile de gheață

Poți să dai, poți să dai oricât de tare
Tot ce vine de la tine nu mai doare
Poți să cazi în fața mea
Vorbele nu dor, nu-mi ating inima

Și mă întreb cum am ajuns noi doi
Să facem din iubire un război
Ieri ne țineam în palme
Cum am ajuns noi să facem din cuvinte arme
Ce ne lovesc în inimă și dor”

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri