Andreea Bălan a născut și a arătat fanilor prima fotografie cu fetița ei! Cum arată micuța?

Astazi, Andreea Balan a devenit mamica unei fetite superbe, pe care o va boteza Ella. Micuta are o greutate de 3,270 de grame,  masoara 49 de centimetri si este perfect sanatoasa. Andreea Balan a nascut la o clinica privata din Capitala, iar familia s-a aflat alaturi de ea.

Astazi, Andreea Balan a devenit mamica unei fetite superbe, pe care o va boteza Ella. Micuta are o greutate de 3,270 de grame, masoara 49 de centimetri si este perfect sanatoasa. Andreea Balan a nascut la o clinica privata din Capitala, iar familia s-a aflat alaturi de ea.

"Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea", spune jurata show-ului "Te cunosc de undeva!" de la Antena 1.

"A fost o operatie perfecta, iar Ella e cea mai frumoasa fetita din lume si cea mai vocala, cu siguranta. Scorul Apgar este 10, Ella are 3,270 de grame si 49 de centimetri", spune doamna doctor Elena Voiculescu, medicul care s-a ocupat de aducerea pe lume a micutei si cea care a supravegeheat-o pe fericita mamica pe intreaga perioada a sarcinii.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri