Andreea Bălan, apariție incendiară într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a lăsat fotografiată artista

Andreea Bălan a uimit pe toată lumea cu o apariție de-a dreptul incendiară într-o rochie scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Andreea Bălan și-a obișnuit prietenii virtuali cu aparițiile sale impecabile

Andreea Bălan, jurata emisiunii "Te cunosc de undeva!", este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, iar aparițiile sale din mediul online, cât și cele televizate sunt de-a dreptul spectaculoase.

Frumoasa cântăreață îmbracă cele mai sexy ținute și reușește să atragă toate privirile asupra sa de fiecare dată, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a pus pe jar publicul masculin cu una dintre cele mai provocatoare rochii din garderobă.

Cum arată Andreea Bălan într-o rochie extrem de scurtă

De curând, frumoasa artista și-a lăsat cu gura căscată cei 1.5 milioane de urmăritori de pe contul oficial de Instagram cu o fotografie incendiară, în care lasă la vedere cele mai atrăgătoare părți ale corpului.

Andreea Bălan și-a obișnuit prietenii virtuali cu aparițiile sale impecabile, dar și cu ținutele sexy la care apelează de fiecare dată. Aceasta impresionează prin stilul său vestimentar unic, dar și prin aspectul plăcut.

Citește și: Prima declarație de dragoste publică a lui Tiberiu Argint pentru Andreea Bălan. Ce și-au spus cei doi de Dragobete

Cântăreața a îmbrăcat o rochie argintie din paiete, însă lungimea ei a tăiat suflarea masculină din mediul online. Ținuta i-a scos în evidență picioarele subțiri, talia de viespe, bustul generos, dar și frumoasele trăsături ale feței.

Andreea Bălan a mai asortat cu piesa vestimentară câteva accesorii, o pereche de sandale și o floare, pe care a prins-o în părul său strălucitor. Toate acestea îi completează de minune ținuta și o face să arate spectaculos.

Imaginea a strâns mai bine de 13.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că vedeta este îndrăgită de foarte multe persoane.

Fanii au început să reacționeze imediat într-un mod pozitiv la fotografia artistei. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este minunată și i-au apreciat aspectul fizic.

"Ești superbă, strălucitoare ca o stea, minunată și unică ! Arăți super, te avantajează foarte bine ținuta! Te pup și te iubesc, spor la filmări! ❤️" sau "Ești foarte frumoasă, Andreea! Te pupăm și abia așteptăm să te vedem din nou.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai bune gânduri și felicitări.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă pentru fani. Ce detaliu au observat toți într-o poză

Andreea Bălan este o apariție de-a dreptul spectaculoasă, drept dovadă ne stau fotografiile din mediul online, dar și emisiunile din care face parte.

Un lucru este evident, artista este posesoarea unui trup de zeiță și face furori cu aparițiile sale, iar ținutele pe care le poartă îi vin perfect și o avantajează de fiecare dată.

Ultimele știri