Căutare Live

Andreea Bălan are un nou membru în familie! "Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe..."

Recent, Andreea Bălan a reuşit să îşi îndeplinească una dintre cele mai mari dorinţe şi şi-a anunţat fanii că este foarte fericită.

Andreea Bălan

Facebook

Recent, Andreea Bălan a reuşit să îşi îndeplinească una dintre cele mai mari dorinţe şi şi-a anunţat fanii că este foarte fericită.

Deşi a spus de nenumărate ori că i-ar plăcea mult să aibă un câine, Andreea Bălan a considerat că nu s-a ivit ocazia potrivită până acum. Ei bine, minunea s-a produs!

Andreea Bălan, declaraţii surprinzătoare! Ce se ascunde în spatele părului vopsit în culorile curcubeului

De puţin timp, artista are un nou membru în familia sa.

"Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe Jack (Sparrow) , noul meu prieten. ❤ În ultimii ani, mi-am dorit foarte mult un căţel şi după lungi căutări l-am ales pe el. Nu-i aşa că e cel mai drăgălaş?", a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu patrupedul.

Andreea Bălan e foarte fericită că şi-a luat un căţel

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Alina Pușcaș spune adevărul despre relaţia cu iubitul său! "Formăm un cuplu și așteptăm cu emoție nașterea copilașu...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri