Căutare Live

Andreea Bălan, detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre ea! Fanii au asaltat-o cu urări!

Andreea Bălan și-a uimit și de data aceasta fanii de pe Facebook. Artista a aratat ca știe sa gateasca, pregatindu-i o surpriza soțului ei, George, care iși serbează azi ziua de nume. O adevarata surpriză le-a facut însă fanilor, carora le-a dezvaluit un ”secret” bine păzit.

Andreea Bălan și-a uimit și de data aceasta fanii de pe Facebook. Artista a arătat că știe să gătească, pregătindu-i o surpriză soțului ei, George, care își serbează azi ziua de nume. O adevărată surpriză le-a făcut însă fanilor, cărora le-a dezvăluit un ”secret” bine păzit.

De Sfântul Gheorghe, Andreea Bălan a pregătit un tort pentru soțul ei, ca o revanșă pentru cozonacii pe care acesta i-a făcut de sărbători. Un detaliu pe care puțini îl știu despre ea l-a dezvăluit pe Facebook: nu doar George își serbează ziua numelui, ci și ea, menționând că, ”în buletin”, o cheamă și Georgiana.

Andreea Bălan, detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre ea! Fanii au asaltat-o cu urări!

”Azi, de Sf. Gheorghe, as vrea sa va indulcesc pe toti cu tort 🎂 La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume! La multi ani, George Burcea, si binenteles la multi ani si mie 😜 deoarece in buletin scrie si Georgiana 🤗🌈”, a scris artista pe contul de Facebook.

Fanii au asaltat-o cu urări de la mulți ani! După mai bine de două decenii petrecute pe scenă, nu-i așa că e o informație, cu adevărat, inedită? La multi ani, Andreea Bălan (Georgiana) și George!

FOTO. Fetiţa Simonei Gherghe a împlinit 11 luni şi este ADORABILĂ. Imaginea care i-a topit pe fani!... Nicole Cherry, înșelată? Cu cine a fost surprins Teo, iubitul îndrăgitei cântărețe, în ipostaze inedite...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri