Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Andreea Bălan este mai îndrăgostită ca niciodată! George Burcea i-a furat mintea artistei!

Punct şi de la capăt! Andreea Bălan strigă "Uită-mă", închide uşa trecutului şi e pregătită pentru un nou început. Nu numai că Andreea pare mai îndrăgostită ca niciodată, dar a reuşit să-şi lase mască şi toţi fanii. Iată cine este norocosul care i-a furat mintea.

Andreea pare mai îndrăgostită ca niciodată și a reuşit să-şi lase mască şi toţi fanii. Iată cine este norocosul care i-a furat mintea.

„O femeie ca mine nu rămâne mult timp singură”, a declarat vedeta.

Şi nu a rămas! La doar 3 luni de la despărţirea de Michael, Andreea Bălan simte din nou fiorii iubirii. Iar el este cel care i-a furat inima frumoasei cântăreţe.

George Burcea, căci despre el este vorba, are 27 de ani, e actor şi a fost supranumit sosia lui Tudor Chirilă.

Liviu Vârciu mărturisește că s-a sărutat cu Andreea Bălan!

Artista pare mai fericită ca oricând

Andreea şi George s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, dar au început o relaţie abia în iunie, după ce artista a pus punct idilei cu Michael.

"Visez la femeia pe care să o iubesc și care să mă iubească, să o respect și să mă respecte, să îi aduc și să îmi aducă bucurie”, a spus George.

Andreea Bălan, adevărul despre împăcarea cu Keo! "Eu îmi doresc să..."

Andreea şi George s-au mutat deja împreună şi sunt extrem de fericiţi. Artista i-a dat iubitului cheia de la vila ei, dar şi pe cea de la maşină, astfel încât am putea spune că sunt un cuplu solid.

Recomandari