Andreea Bălan, îndrăzneață într-o pijama albă ca laptele. Presupusul iubit i-a spus că este "uimitoare"

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

Andreea Bălan, îndrăzneață într-o pijama albă ca laptele. Presupusul iubit i-a spus că este "uimitoare"

Instagram/Andreea Bălan

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

Andreea Bălan, în pijama albă

De curând, Andreea Bălan a postat o fotografie sexy, îmbrăcată într-o pijama albă care îi pune în evidență trăsăturile de model. Presupusul iubit i-a comentat la fotografie spunându-i că este "uimitoare".

Cine este și cum arată mama Andreei Bălan

Citește și: Andreea Bălan, imagine înduioșătoare cu bunica ei de 87 de ani. Artista i-a moștenit trăsăturile

Mama Andreei Bălan s-a ferit mai mereu să apară în lumina reflectoarelor, dar a fost alături de fiica ei și de nepoate tot timpul! Valeria Bălan îi este stâlp şi i-a fost aproape în cele mai grele momente Andreei, iar rolul de bunică i se potriveşte mănuşă.

După despărțirea Andreei Bălan de fostul soț, mama acsteia a ocupat lipsa din viața fiicei ei și a compensat cu mult ajutor în creșterea fetelor. Andreea Bălan a mărturisit că mama sa este de profesie inginer, însă a iesit special la pensie pentru a o ajuta în viața de familie.

Citește și: Cadoul făcut de Andreea Bălan fanilor ei, de Sfântul Andrei. Vedeta a surprins la primele ore ale dimineții

Deși despărțirea reprezintă un punct de cotitură în viața Andreei Bălan, vedeta trece cu zâmbetul pe buze prin întâmplările mai puțin plăcute. Blonda se focusează pe creșterea celor două fete, Ella și Clara alături de mama ei, Valeria.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri