Andreea Bălan își dorește și al doilea copil. Este deja însărcinată cu frățiorul Ellei?

Andreea Bălan a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei şi al lui George Burcea. De dragul iubitului ei, artista a hotărât să facă un pas important.

Andreea Bălan a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei şi al lui George Burcea. De dragul iubitului ei, artista a hotărât să facă un pas important. Ea e decisă să îi facă o surioară sau un frățior micuței Ella.

Chiar dacă unii cred că deja jurata de la „Te cunosc de undeva” este deja însărcinată, artista mai așteaptă momentul. Deocamdată, vrea să se bucure de fetița ei.

Cât despre experiența de mămică, vedeta a descris sentimentul într-o postare de pe blocul personal.

„Da, ştiu că la 3 luni un bebeluş nu vorbeşte şi nu poate să spună mama, dar probabil că un spasm atunci când am luat-o în braţe să o pup, pur şi simplu în loc de “oo, aa, bbb” i-a ieşi “ma ma”. În acea secundă am simţit cum mi se înmoaie picioarele şi cum mă topesc toată.
Am început să tip de fericire şi să dansez cu ea în braţe. A fost magic. Abia aştept să retrăiesc acest moment şi să îmi spună mama cu adevărat, voit şi cu dragoste. Este minunat să fii mamă!”
, a scris vedeta.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri