Andreea Bălan, revoltată de felul în care operatorul de la 112 i-a vorbit Alexandrei Măceșanu: ”E bătaie de joc. Am plâns când am ascultat vocea fetei!”

Convorbirea dintre Alexandra Măceșanu, fata care ar fi fost ucisă  de Gheorghe Dincă și operatorul de la 112 a revoltat o țară întreagă, iar printre cei care și-au strigat nemulțumirea a fost și Andreea Bălan.

Convorbirea dintre Alexandra Măceșanu, fata care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă și operatorul de la 112 a revoltat o țară întreagă, iar printre cei care și-au strigat nemulțumirea a fost și Andreea Bălan.

În urmă cu puțin timp, artista și jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a făcut public un mesaj în cadrul căreia și-a strigat revoltat și a mărturisit că nu știe cum ar fi reacționat dacă în locul Alexandrei ar fi fost fiica ei.

Citește și: Familia Alexandrei Măceșanu, dezvăluiri fără precedent: "Avem mesaje de pe Facebook în care ni se spune că Alexandra a fost luată de o rețea de trafic de persoane"

”Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face... Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui.
Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.
Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să să o mai și mintă “Ajunge în două minute echipajul”, e bătaie de joc. Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa.
Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat. Nu vreau că nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare..tare rău.
Eu acum ce le învăț pe fetele mele, să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?!”
, a spus Andreea Bălan prin intermediul unui mesaj făcut public pe Facebook.

Andreea Bălan, revoltată de felul în care operatorul de la 112 i-a vorbit Alexandrei Măceșanu: ”E bătaie de joc. Am plâns când am ascultat vocea fetei!”

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi în viață! Un vecin a lansat ipoteza că ar fi primit un mesaj de la tânără

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă miercurea trecută, 24 iulie. Vineri dimineață, când polițiștii au descins în casa mecanicului auto care a luat-o la ocazie, aceștia n-au mai găsit decât niște oase, cenușă și haine.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri