Andreea Bălan și-a emoționat fanii, de curând! Ce i-a desenat iubitul pe burtică viitoarei mămici. Artista este în culmea fericirii

Andreea Bălan este în al nouălea cer. Are o carieră de invidiat, un iubit care o adoră iar peste puțin timp va deveni mămică. Artista se bucură din plin de perioada sarcinii, alături de sufletul ei pereche, actorul George Burcea.

Andreea Bălan este în al nouălea cer. Are o carieră de invidiat, un iubit care o adoră iar peste puțin timp va deveni mămică. Artista se bucură din plin de perioada sarcinii, alături de sufletul ei pereche, actorul George Burcea.

Și, când se întâlnesc, sunt mai mereu puși pe șotii, asa cum au demonstrat-o de curând, pe pagina de Facebook a vedetei.

Artista a primit doua provocări din partea fanilor săi, care i-au adus zâmbetul buze, în cadrul seriei #AndreeaInCarusel, pe care artista a lansat-o pe Facebook.

Prima provocare primită și îndeplinită a fost aceea de a se fotografia nemachiată. Arstista nu a stat prea mult pe ganduri si le-a facut pe plac celor care o adora. A postat o fotografie în care apare alături de cățelușul ei, Billy.

"Asta e prima provocare pe care o accept din seria ‪#‎AndreeaInCarusel‬. Prima poză cu mine fără machiaj. Mulți ani s-au chinuit toți paparazzi să mă surprindă așa însa recunosc că sarcina mă face să mă simt extraordinar de bine în pielea mea și imi dă curaj să fiu naturală și relaxată. Aștept alte provocări din partea voastră!", a scris Andreea pe Facebook.

Și a venit și cea de-a doua provocare, care avea să aducă multă emoție, atât în sufletul celor doi părinți, cât și în rândul fanilor entuziasmați. George, iubitul ei a primit provocarea de-ai desena ceva pe burtică.

”Ok dragilor, asta e a doua provocare interesanta venita de la voi în cadrul seriei ‪#‎AndreeaInCarusel. Ați zis să îl pun pe George să deseneze ceva pe burtă și ați zis ca vreți să vedeți și burtica. Iată rezultatul, am bifat două provocări! Și vă rog să nu îi judecați desenul prea aspru, a avut media 7 la desen în școală generală! În schimb, e cel mai talentat poet și actor! Și viitor tătic”, a scris Andreea Bălan.

Desenul este cat se poate de amuzant.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri