Căutare Live

Andreea Bălan vrea să-și achiziționeze un apartament în Dubai: "Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate"

Andreea Bălan a mers în Dubai, în vacanță, dar se gândește serios să-și achiziționeze și ea un apartament în acea locație.

Andreea Bălan vrea să-și achiziționeze un apartament în Dubai: "Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate"

Instagram

Andreea Bălan a făcut un vlogg în care a anunțat că se gândește să-și achiziționeze un apartament chiar în Dubai. Aceasta spune că este o locație de vis în care și-ar dori să locuiască doar cââteva luni pe an.

Andreea Bălan își dorește să-și achiziționeze un apartament în Dubai

Andreea Bălan are planuri mari. Aceasta și-a propus să-și cumpere un apartament în Dubai pe care să-l dea în chirie atunci când nu locuiește ea în el. Este foarte încântată și speră ca lucrurile să fie exact cum și-a propus ea.

Cântăreața are planuri de viitor și nu se dă înapoi de la ele. Dar are de la cine să învețe, alături de ea, în această experiență au fost și surorile de la Bambi, care deja și-au achiziționat apartamente în Dubai.

Citește și: Andreea Bălan, sexy într-un costum de baie care a creat o adevărată iluzie optică. Cum s-a fotografiat artista la piscină

“Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a spus Andreea Bălan pe Youtube.

Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984, iar primul contact cu televiziunea l-a avut la vârsta de 10 ani, când a cântat la emisiunea Ba Da, Ba Nu. În 1999-2001 a făcut parte din trupa fenomen André, iar apoi și-a început cariera solo, reușind să se diferențieze printre vedetele din România, datorită spectacolelor sale în care muzica și coregrafiile spectaculoase se îmbină perfect.

Ca studii, Andreea Bălan a absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din anul 2012 Andreea Bălan este jurată la show-ul Te cunosc de undeva! de pe Antena 1, punctând mișcarea scenică a concurenților. În prezent, Andreea Bălan este mama a două fetițe pe nume Ella și Clara și din 2019 a reluat proiectul André. În 2018 Andreea a intrat în lumea vloggerilor și a început să-și țină fanii la curent în ceea ce privește viața ei de zi cu zi. Artista își împarte timpul între emisiunea Te cunosc de undeva!, concrete, vlog, repetiții, ședințe foto și familie.

Citește și: Andreea Bălan, ținută incendiară în noul videoclip al melodiei “Ne indragostim”. Artista a făcut furori într-un costum de baie

Ce dezvăluiri a făcut Andreea despre noua relație

În urmă cu puți timp, Andreea Bălan a fost invitată la emisiunea Mireasa. Printre momentele de dans, Andreea Bălan a vorbit cu Simona Gherghe și despre viața ei sentimentală și a spus hotărâtă că este îndrăgostită. Totuși, în ceea ce privește măritișul Andreea Bălan spune că mai așteaptă, dar nu exclude posibilitatea organizării acestui eveniment în viitor.

„Tu te măriți? Ai venit la emisiunea Mireasa, trebuie să te întreb”, a întrebat Simona Gherghe.

Vedeta a spus „nu” râzând, dar a completat ulterior: „Evident că la un moment dat, peste câțiva ani buni, da, de ce nu”.

Totuși, Andreea Bălan a avut și un răspuns afirmativ în discușia cu Simona:

„Important e că ești îndrăgostită”, i-a spus Simona Gherghe Andreei Bălan.

„Da”, a răspuns Andreea Bălan cu zâmbetul pe buze.

Și pe plan profesional Andreea Bălan o duce bine. Recent, jurata de la Te cunosc de undeva! a lansat o nouă piesă.

Anunțul făcut de 3 Sud Est. Se întâmplă la 25 de ani de la formarea trupei... Alexandru Dunaev a vorbit despre viața personală într-un interviu. Ce a spus actorul despre relația cu Mara Oprea...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x