Andreea Ibacka, imaginea care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din serialul "Adela"

Andreea Ibacka este o femeie extrem de frumoasă, iar acest lucru este vizibil din imaginile sale din mediul online.

Andreea Ibacka este o femeie superbă și o mamă minunată

Deși s-a retras o perioadă de timp din lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, Andreea Ibacka revine cu forțe proaspete în televiziune. Aceasta face parte din distriuția celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, "Adela".

În serial, Andreea Ibacka interpretează rolul Monei, care este o fostă prezentatoare de știri și este căsătorită cu un om de afaceri, Paul (Mihai Călin). Relația dintre cei doi este una destul de complicată, Paul s-a căsătorit cu Mona atunci când a aflat că este însărcinată, deși nu a iubit-o niciodată. Personajul principal interpretat de Andreea Ibacka pierde sarcina în urma unui accident, iar relația dintre ea și soțul ei devine din ce în ce mai rece.

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini. Până să cunoaşteţi întreaga poveste, vă invit să vă lăsaţi surprinşi de toate intrigile serialului Adela!”, a declarat Andreea Ibacka.

Citește și: Fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 2 ani. Cât de frumoasă este Namiko și cu cine seamănă

Cum s-a lăsat fotografiată Andreea Ibacka

Andreea Ibacka este o femeie superbă și o mamă minunată, care a lăsat cariera deoparte pentru a avea grijă de fetița ei, însă Namiko s-a făcut mare, iar acest lucru reprezintă un prilej de a se întoarce în televiziune pentru actriță.

Vedeta este foarte fericită că s-a întors pe pltourile de filmare și publică pe rețelele de socializare foarte des imagini cu ea de la filmări. Andreea este o prezență plăcută și posesoarea unui corp superb.

Recent, actrița a postat pe pagina oficială de Facebook o fotografie spectaculoasă și provocatoare. Aceasta a îmbrăcat o fustă cu crăpătură pe picior, la care a asortat o pereche de cizme lungi, care i se potrivesc de minune și îi scot în evidență picioarele lungi.

Ținuta îi pune într-o lumină bună atuurile fizice și frumoasele trăsături ale feței.

Andreea Ibacka a primit foarte multe comentarii pozitive din partea celor care o apreciază și o îndrăgesc.

Citește și: Imagini rare cu Andreea Ibacka în costum de baie. Cum arată actrița din “Adela” la aproape 2 ani după ce a născut

"Super elegantă și frumoasă! Felicitări, Andreea." sau "Ești o actriță superbă!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au vrut să îi transmită cuvinte frumoase și gânduri bune.

Ce actori mai fac parte din distribuția seialului "Adela"

"Adela" a avut premierea pe 14 ianuarie, iar povestea a impresionat telespectatorii ]nc[ din prima clipă. Producţia este difuzată în fiecare joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Printre actorii care fac parte din distribuția Adela se numără Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, Romeo Visca și invitatul special, Doru Ana, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev.

Ultimele știri