Căutare Live

Andreea Mantea a îmbrăcat rochia albă! Finala ”Burlăcița” are loc în această seară, de la 20:30

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1.

Nu mai puţin de 20 de cavaleri s-au alăturat în competiţia pentru cucerirea senzualei burlăciţe, pentru ca în marea finală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1 să ajungă doar trei dintre aceştia – Cristian, Alex şi Marius.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII PICANTE

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Clipe cumplite pentru Oana Roman. Fetița ei a fost internată în spital în stare gravă...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri