Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Andreea Mantea a povestit, la "Acces Direct", totul despre viața alături de fiul său: "Am fost plecată la o filmare și am stat numai pe telefon"

Andreea Mantea a avut lacrimi în ochi în momentul în care David, comoara vieţii ei, a fost botezat! A fost o zi plină pentru tânăra mămică.

Andreea Mantea a avut lacrimi în ochi în momentul în care David, comoara vieţii ei, a fost botezat! A fost o zi plină pentru tânăra mămică. O zi pe care nu o va uita vreodată!

A fost emoţionată, fericită, mândră că este mămica lui David şi şi-a dorit din toată inima ca botezul băieţelului ei să fie unul de neuitat! Andreea Mantea a venit în platoul "Acces Direct" și ne-a povestit totul despre cea mai importantă zi din viaţa băieţelului ei!

"Am avut mari emoții, dar acum nici nu știi ce liniștită sunt. Știm că trebuie să-l creștinez pentru că așa este bine", a mărurisit bruneta care spune că nu poate sta nicio clipă fără el.

Imagini EXCLUSIVE de la botezul fiului Andreei Mantea! Ce s-a întâmplat în biserica unde David a fost creștinat: "Am plâns!"

"Am fost plecată câteva zile la o filmare. Stăteam pe telefon tot timpul, pe speaker, ca să mă audă. Abia așteptam să mă întorc. Acum s-a mai obișnuit fără mine și parcă imi e ciudă", a dezvăluit Andreea.

Declarații, în exclusivitate, numai la "Acces Direct"!

Recomandari