Căutare Live

Andreea Mantea, dezvăluiri INCENDIARE despre prima sa relație amoroasă

În "Burlăciţa", mai mulţi bărbaţi se întrec în a-i cuceri inima frumoasei Andreea Mantea, însă vedeta nu a dus lipsă de pretendenţi nici în afara "competiţiei", ea fiind copleşită de atenţie.

În "Burlăciţa", mai mulţi bărbaţi se întrec în a-i cuceri inima frumoasei Andreea Mantea, însă vedeta nu a dus lipsă de pretendenţi nici în afara "competiţiei", ea fiind copleşită de atenţie.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Andreea Mantea, protagonista unui reality-show al iubirii, a povestit când a simțit prima dată fiorii iubirii.

"Prima dată? Aoleeeu, a cam trecut ceva timp de atunci. Cred că aveam cam 18 anişori şi, ca orice primă iubire, niciodată nu are un happy-end, ba chiar pot zice că se termină atunci când este mai intensă, sau cel puţin atunci când crezi tu că este", a mărturisit "Burlăcița".

Iar pentru că succesul pe care îl are la bărbați nu mai este un secret pentru nimeni, Andreea a explicat cum reușește să le țină piept celor care cad în extrema cealaltă şi au tendința de a fi insistenți.

"Sunt fel şi fel de invizi care sună, foarte târziu noaptea. Normal că te gândeşti să îţi schimbi numărul de telefon, dar n-o poţi face la nesfârşit, n-ajungi nicăieri nici dacă te cerţi cu ei la telefon...cred că cea mai bună tactică e să nu răspunzi la numerele necunoscute", a declarat bruneta.

Diseară, de la 20:30, urmăriți un nou episod al celui mai captivant reality-show despre dragoste. "Burlăcită" e la Antena 1 și pe Antena Play.ro!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Clipe grele pentru Adriana Bahmuţeanu! A ajuns de urgenţă la spital şi se află pe masa de operaţie...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri