Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Andreea Marin a fost supusă unui set de analize complexe la inimă! Ce i-au spus medicii

Andreea Marin, primul interviu după ce a ajuns pe mânile medicilor! Vedeta a fost supusă mai multor investigații complexe.

Andreea Marin a vorbit cu reporterul Antena Stars despre importanța prevenției în cazul bolilor cardiovasculare. Vedeta a dezvăluit că a apelat, de curând, la un medic specialist în cardiologie pentru că a hotărât să își acorde „atenția pe care o merită”.

„Timpul nostru liber este din ce in ce mai redus, ingradindu-ne mult posibilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru o sanatate durabila. Muncim in stres și pe graba, fără o disciplina a alimentatiei sanatoase, fara a practica activitate fizica in mod regulat. Tocmai de aceea bolile cardiovasculare duc anual la peste 4 milioane de decese în Europa, vorbim de principala cauză de deces în toate ţările europene." spune dr. Stefan Busnatu, medic specialist cardiolog, asistent universitar, tanar ambasador al Romaniei pe Preventie Cardiovasculara din partea Asociatiei Europene de Cardiologie Preventiva, membra a Societatii Europene de Cardiologie.

Pe mâinile sale am încăput azi, cum se spune, verificând dacă inima mea își face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta. Port pana mâine un holter care îmi va spune mai clar care e următorul pas de facut, după ce testul de efort a arătat ca nu sunt motive de îngrijorare evidente. Și totuși, stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca... ești bine! Mergi la un control, preventiv”, a scris Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Antena Stars

Recomandari